<h2>THE PHYSIO - ΜΥΤΙΛHΝΑΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ</h2><p>Φυσικοθεραπεία, Μασάζ, Βελονισμός, Πολεμικές Τέχνες</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.spetsesphysio.4ty.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Φυσικοθεραπεία</h2><p>Ο Βαγγέλης Μυτιληναίος έχει ειδικευτεί στην αθλητιατρική φυσικοθεραπεία...</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.spetsesphysio.4ty.gr/more2.php?l=el&id=7988' >Περισσότερα...</a></div>
Previous Next
Μασάζ

 

ΜΑΣΑΖ
ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΣΠΕΤΣΕΣ

Ο Βαγγέλης Μυτιληναίος ειδικέυτεται στο Full Body Massage και στην αποκατάσταση. Διατηρεί το φυσικοθεραπευτήριο του στις Σπέτσες στην περιοχή του Αγίου Νικολάου.

Ταιλανδέζικο Μασάζ
Ο θεραπευτής ασκεί πιέσεις και ήπιες διατάσεις στους μεσημβρινούς με ειδικέ μαλάξεις, ώστε να βοηθήσει στην απελευθέρωση της μπλοκαρισμένης ενέργειας των εσωτερικών οργάνων.
Στο θεραπευτήριο μας το Ταιλανδέζικο πραγματοποιείται από την κα. Μάτα Πιτσάκη.

 

 

Βαθέως ιστού (Deep Tissue)
Εφαρμόζεται σε αθλητές με έντονη καταπόνηση και ανθρώπους με έντονη φυσική δραστηριότητα και χαλαρώνει μυϊκούς σπασμούς.

 
 
Σουηδικό μασάζ
Πέντε ειδικές κινήσεις συμβάλλουν αποτελεσματικά στη βελτίωση της οστεοαρθρίτιδας και της κακής κυκλοφορίας του αίματος, στη μείωση του πόνου και την ενεργοποίηση της λέμφου.

ΣΠΕΤΣΕΣ, Σπέτσες 18050 / Αττικής
Τηλέφωνο: 2298074609
Κινητό: 6945851606